Liikennekäytöstäpoisto

Omakatsastuksessa, niin Heinolan, Lahden kuin Vantaan Itä-Hakkilan katsastuspisteissä, hoituvat auton tilapäiset liikennekäytöstä poistot. Ajoneuvon lopulliset poistot ja romutukset sujuvat sen sijaan Kuusankoski Oy:n kautta - heidän kauttaan ajoneuvon nouto on myös ilmainen! Kysy tarvittaessa lisää asemilta »

Tilapäinen liikennekäytöstä poisto

Tilapäiset liikennekäytöstä poistot tehdään kätevästi katsastusasemallamme. Jos olet ajoneuvon omistaja tai haltija, pitää sinun ottaa mukaasi vain henkilöllisyystodistus. Ellet ole ajoneuvon omistaja tai haltija, tarvitset poiston onnistumiseksi valtakirjan. Kaikki ajoneuvot voidaan nykyisin poistaa tilapäisesti liikennekäytöstä niin että rekisterikilvet jäävät paikalleen.

Ajoneuvon romutus ja lopullinen poisto

Onko autosi siinä kunnossa ettei sitä ei enää kannata korjata eikä sillä näin ollen ole rahallista arvoa markkinoilla? Älä turhaan jätä autoasi seisomaan pihaan omaksi ja naapuriesi riesaksi. Tilaa Kuusakoskelta autollesi maksuton nouto ja vaivaton palvelu, joka hoitaa puolestasi kaikki rekisteristä poistoon liittyvät asiat parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimittamalla auton Kuusakosken palveluverkostoon, kierrätys hoituu varmasti pykälien mukaan:

  • auton poisto Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) rekisteristä
  • saat virallisen romutustodistuksen
  • romutustodistus päättää omistajan vastuut autosta (ajoneuvovero, vakuutukset)
  • auto kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräyksiä noudattaen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Omakatsastuksesta saat neuvoja ja apua niin tilapäiseen liikennekäytöstä poistoon kuin auton lopulliseen poistoon ja romutukseen. Tuo autosi Heinolan, Lahden tai Vantaan katsastusasemalle.

Kysy lisää »